Home > Zorginstelling

Zorginstelling

U zoekt de beste combinatie van persoonlijke zorg, belasting van verzorgenden en economische opties. Samen vinden we de juiste balans, zodat uw cliënten zichzelf kunnen blijven.

De zorginstelling

U zoekt de beste combinatie van persoonlijke zorg, belasting van verzorgenden en economische opties. Samen vinden we de juiste balans, zodat uw cliënten zichzelf kunnen blijven. Uw medewerkers niet onnodig fysiek worden belast en uw investering verantwoord is.

Steeds meer zorghulpmiddelen
Het aanbod van zorghulpmiddelen is groot en gevarieerd. Ze verschillen in kwaliteit, functionaliteit en investering. Bovendien ontwikkelt de techniek zich snel en komen steeds meer mogelijkheden bij. Het valt niet altijd mee de juiste keuze te maken. 

Altijd de juiste oplossing
Wij kennen de verschillende hulpmiddelen, hebben ze getest en weten veel over de beste toepassing ervan in zorginstellingen. We gaan daarbij verder dan het zorghulpmiddel zelf.

Dankzij onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis in de branche kunnen we slimme oplossingen bieden die voor uw zorginstelling interessant zijn. En ontbreekt een goed alternatief, dan ontwikkelen we samen met gerenommeerde leveranciers nieuwe mogelijkheden en zorghulpmiddelen, zoals het Flexobed en de TurnAid. 

Breed assortiment zorghulpmiddelen beschikbaar
Ons assortiment is breed en gevarieerd. De producten worden direct bij de fabrikant ingekocht, zijn van uitstekende kwaliteit en concurrerend geprijsd. We stellen hoge eisen aan de functionaliteit en duurzaamheid van onze producten. Wij leveren aan diverse zorginstellingen, zorgretailers, revalidatie- en thuiszorgspecialisten.

Bekijk ons assortiment zorghulpmiddelen.

Oplossingen

Advies nodig?
Heeft u advies nodig over het juiste zorghulpmiddel in een specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of plan een bezoek aan ons adviescentrum in Putten. 

 

 

Delen: