Home > Particulier

Particulier

U wilt uzelf blijven, plezier hebben en de dagelijkse dingen gemakkelijk (blijven) doen. Het juiste zorgmiddel kan dan uitkomst bieden.

De particulier

U wilt uzelf blijven, plezier hebben en de dagelijkse dingen gemakkelijk (blijven) doen. Ondanks ongemakken bij het ouder worden, de gevolgen van een ongeval of lichamelijke beperkingen. Het juiste zorghulpmiddel kan dan uitkomst bieden.

Steeds meer bedden beschikbaar
Het aanbod van bedden is groot en gevarieerd. Ze verschillen in kwaliteit, functionaliteit en prijs. Bovendien ontwikkelt de techniek zich snel, dus er komen steeds meer mogelijkheden bij. Het valt niet mee de juiste keuze te maken.

Het juiste bed kiezen
Wij kennen de verschillende bedden, hebben ze getest en zijn specialist over de toepassing ervan. We zijn ook alert op innovaties en helpen nieuwe bedden te ontwikkelen als de juiste alternatieven ontbreken. In 3 gemakkelijke stappen helpen we u op weg.

Stap 1 - Voorlichting & Advies
Het begint met een persoonlijke kennismaking, bij u thuis of bij ons in Putten. We horen graag wat u wilt, waarvoor u een product zoekt, wat u mooi en prettig vindt. Samen verkennen we de mogelijkheden.

Stap 2 - Probeer & Vergelijk
Na de kennismaking gaan we voor u op zoek naar de beste, meest praktische, betaalbare en handige oplossing. U kunt een aantal producten ook proberen en inspiratie opdoen in ons speciale Experience Center in Putten.

Stap 3 - Aanschaf & Gebruik
Als u besluit een product bij ons te kopen, te huren of via uitleen, wij regelen alles voor u. Wij helpen u ook het hulpmiddel goed en veilig te gebruiken. Voor vragen, onderhoud en reparatie kunt u altijd bij ons terecht.

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of plan een bezoek aan ons adviescentrum in Putten. 

Contact 

 

 

Delen: