Home > Kenniscentrum

Kenniscentrum

Er is een groot en variërend aanbod aan zorghulpmiddelen. Wij zijn constant in beweging om met onze kennis de juiste combinatie te maken tussen u en het zorghulpmiddel.

Productontwikkeling

Door de toenemende vraag naar zorghulpmiddelen zijn wij constant bezig om de producten en diensten beter af te stemmen op de wensen en behoeften van (potentiële) individuele en zakelijke klanten. Hier hoort een stuk productontwikkeling bij. Dit kan het ontwikkelen zijn van bestaande producten, maar ook het ontwikkelen van nieuwe producten. 

Wij hebben al enkele voorbeelden waarin productontwikkeling gezorgd heeft voor een grote impact. Denk aan het Flexobed en op dit moment het Wentellaken systeem. 

Gebruik van hulpmiddelen

In deze maatschappij lijkt er een taboe te rusten op het gebruik van een hulpmiddel. En dat terwijl een zorghulpmiddel het leven alleen maar makkelijker kan maken. Vaak associëren wij een verlies bij een hulpmiddel, maar hoe zit het met de winst wat het ons kan opleveren? Graag willen wij u laten ervaren wat een hulpmiddel kan geven. Samen met onze professionals willen wij laten zien welke belangrijke stappen iemand kan nemen om de nieuwe levenssituatie wel te kunnen accepteren. 

Wilt u meer lezen over dit onderwerp? Lees dan onze blog.  

Lees verder

 

Laatste ontwikkelingen en innovaties

Op het gebied van productontwikkeling en innovatie is het geweldig om in de zorgbranche werkzaam te zijn. Denk aan nieuwe producten, maar ook aan creatieve oplossingen om de dagelijkse bezigheden te blijven doen op het gebied van wonen en ontspanning.

Lees verder