Home > Over ons > Hoe wij werken

Hoe wij werken

In onze werkwijze staat de klant centraal. Wij helpen haar in drie gemakkelijke stappen op weg! Van voorlichting en advies, naar probeer en vergelijk tot aanschaf en gebruik.

Proefplaatsing

Heeft u op onze website een bed gezien dat uw leven mogelijk makkelijker kan maken? Dat is heel goed nieuws. Maar misschien weet u van tevoren niet zeker of dit bed voor u echt het verschil gaat maken. Dat is geen probleem. U kunt het gewoon uitproberen met een proefplaatsing.

Als particulier vraagt u de proefplaatsing aan via uw zorgverzekeraar. Wij helpen u daar graag bij. Voor zorginstellingen kunnen wij de proefplaatsing zelf regelen. We beginnen dan met een intake. Daarin bespreken we alle praktische zaken, zodat de proef optimaal kan verlopen.

Demo op locatie

Wij zijn trost op onze producten. Daarom praten wij hier graag over en laten wij het u ook graag zien. Om kennis te maken met onze producten kunt u naar ons Experience Center komen, maar tegenwoordig kunnen wij ook naar u toekomen met onze Demo bus. Bent u een instelling, Ergo, school of geïnteresseerde? Dan komen wij graag naar u toe met onze vernieuwende producten zoals het Flexobed of het wentellakensysteem.

Bent u geïnteresseerd in een demo op locatie of wilt u langs komen in het Experience Center? Neem met ons contact op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact