Home > Over ons > Agenda

Agenda

In onze agenda vindt u alle beurzen en congressen waar u ons aankomend jaar kunt vinden met onze producten.

Eerdere evenementen

Health Valley Event

15 Maart 2018

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in Pathé-CineMec Nijmegen. Deze jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen! Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg.

Bekijk website

Jaarcongres Ergotherapie

23 Maart 2018

Het jaarcongres Ergotherapie 2018 heeft als thema ‘Ergotherapie: zichtbaar en onderscheidend’. Ergotherapeuten zijn experts op het gebied van het betekenisvol dagelijks handelen in de meest diverse werkvelden. Hoe wordt dat zichtbaar en onderscheidend voor onze cliënten, verwijzers, zorgverzekeraars, gemeenten, onderwijsveld?

Bekijk website

Dag van de Revalidatiezorg

27 Maart 2018

Als zorgprofessional krijg je in jouw zorginstelling maar ook in de thuiszorg steeds meer te maken met revalidatiepatiënten. Je krijgt te maken met meer samenwerkingspartners en een andere benadering van jouw cliënt. Tegelijkertijd vereist revalidatiezorg veel tijd en een hoge mate van betrokkenheid. Werk aan de winkel dus voor de zorgprofessional!

Bekijk website

Het Wondzorg Congres

08 Mei 2018

Al vele jaren is er discussie over wat de juiste wondbehandeling is. Er is een grote diversiteit aan behandelingen zoals de droge wondbehandeling en de vochtige wondbehandeling en een grote diversiteit aan producten. Al deze onderwerpen worden behandeld op het wondzorg congres.

Bekijk website

Supportbeurs

30 Mei 2018

Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking, waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren, hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen.

Bekijk website

De grote thuiszorgdag

29 Juni 2018

Door de vergrijzing groeit het aantal ouderen. Nu woont slechts 4 procent van hen in een verpleeg- of verzorgingshuis. De overige ouderen wonen al zelfstandig. Door de verwachte afname van het aantal ouderen in zorginstellingen, zal het aantal ouderen dat thuis blijft wonen, met een kwetsbare gezondheid, verder groeien.

Bekijk website

Verpleeghuis Congres

11 Oktober 2018

De verpleeghuiszorg vraagt meer aandacht voor het organiseren van passende zorg, zorg in een kleinschalige setting én meer zorgmedewerkers. Hoe ga je om met deze ontwikkelingen? Hoe kun je passende zorg verlenen? Hoe kun je investeren in verpleegkundig leiderschap?

Bekijk website

Gezond en Zeker Innovatiedag 2018

29 Oktober 2018

Het programma Gezond en Zeker is een landelijk programma over preventie van fysieke belasting en van agressie in de zorg. Agressie en fysieke belasting zijn vaak de oorzaak van verzuim en ziekte in de Nederlandse gezondheidszorg. Dit vraagt om preventiebeleid en aandacht voor deze thema’s op de werkvloer.

Bekijk website

Parkstad Zorgbeurs

03 November 2018

Parkstad Zorgbeurs is een beurs waar aandacht wordt besteed aan Zorg & Gezondheid in de breedste zin van het woord. Met onderstaande hoofdthema’s wordt er een breed scala aan onderwerpen aangeboden. Op de Parkstad Zorgbeurs staan meer dan 100 standhouders die bezoekers informeren op een interactieve manier over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg.

Bekijk website

Nursing Experience

06 December 2018

De Nursing Experience: twee spetterende dagen speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 40 workshops, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets en smakelijke catering.

Bekijk website