Home > Over ons > Agenda

Agenda

In onze agenda vindt u alle beurzen en congressen waar u ons aankomend jaar kunt vinden met onze producten.

Health Valley Event - Donderdag 15 maart 2018

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in Pathé-CineMec Nijmegen. Deze jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen!  Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken.

Ga naar website

Ergotherapie Jaarcongres, vrijdag 23 maart 2018

Het jaarcongres Ergotherapie 2018 heeft als thema ‘Ergotherapie: zichtbaar en onderscheidend’. Ergotherapeuten zijn experts op het gebied van het betekenisvol dagelijks handelen in de meest diverse werkvelden. Hoe wordt dat zichtbaar en onderscheidend voor onze cliënten, verwijzers, zorgverzekeraars, gemeenten, onderwijsveld?

Dit jaar is er opnieuw een sterk inhoudelijk programma samengesteld, afgewisseld met een ontspannende noot. Key-note sprekers Hans Jonsson, Luc Vercruysse en Edith Cup praten ons bij over Handelen als instrument voor verandering, Ergotherapie in het asielcentrum, en het belang van Wetenschap voor de dagelijkse beroepspraktijk.

Ga naar website

Dag van de Revalidatiezorg, dinsdag 27 maart 2018

Als zorgprofessional krijg je in jouw zorginstelling maar ook in de thuiszorg steeds meer te maken met revalidatiepatiënten. Revalidatie behelst vele aandachtsgebieden zoals orthopedische aandoeningen, revalidatie na CVA of hersenletsel maar natuurlijk ook herstel na een ingrijpende operatie. Je krijgt te maken met meer samenwerkingspartners en een andere benadering van jouw cliënt. Tegelijkertijd vereist revalidatiezorg veel tijd en een hoge mate van betrokkenheid. Werk aan de winkel dus voor de zorgprofessional!

Ga naar website

Het Wondzorg Congres, dinsdag 8 mei 2018

Al vele jaren is er discussie over wat de juiste wondbehandeling is. Er is een grote diversiteit aan behandelingen zoals de droge wondbehandeling en de vochtige wondbehandeling en een grote diversiteit aan producten. Goede wondzorg voorkomt of minimaliseert de kans op complicaties. Bovendien kan het de patiënt veel leed en de maatschappij veel geld besparen als wondbehandeling en wondpreventie deskundig plaatsvinden.

Ga naar website

Supportbeurs, dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni 2018

Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. 

Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie op te doen, (support)innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten. En dat vier dagen lang.

Ga naar website

De grote thuiszorgdag, vrijdag 29 juni 2018

Door de vergrijzing groeit het aantal ouderen. Nu woont slechts 4 procent van hen in een verpleeg- of verzorgingshuis. De overige ouderen wonen al zelfstandig. Door de verwachte afname van het aantal ouderen in zorginstellingen, zal het aantal ouderen dat thuis blijft wonen, met een kwetsbare gezondheid, verder groeien.

Ga naar website

Verpleeghuis Congres, vrijdag 12 oktober 2018

De verpleeghuiszorg vraagt meer aandacht voor het organiseren van passende zorg, zorg in een kleinschalige setting én meer zorgmedewerkers. Hoe ga je om met deze ontwikkelingen? Hoe kun je passende zorg verlenen? Hoe kun je investeren in verpleegkundig leiderschap?

Ga naar website

Nursing Experience, donderdag 6 en vrijdag 7 december 2018

De Nursing Experience: twee spetterende dagen speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 40 workshops, een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets en smakelijke catering.

Ga naar website