Home > Dealer

Dealer

U bent deskundig en helpt uw klanten graag met een betrouwbaar en functioneel zorghulpmiddel. Samen helpen we de gebruiker aan het juiste zorghulpmiddel.

De dealer

U bent deskundig en helpt uw klanten graag met een betrouwbaar, betaalbaar en functioneel zorghulpmiddel. Als gespecialiseerd bedrijf in zorghulpmiddelen beschikken wij over een breed assortiment kwalitatieve producten en uitstekende service. Samen helpen we klanten zichzelf te blijven, plezier hebben en de dagelijkse dingen gemakkelijk te (blijven) doen.

Breed assortiment zorghulpmiddelen beschikbaar
Het aanbod van zorghulpmiddelen is groot en gevarieerd. Ze verschillen in kwaliteit, functionaliteit en prijs. Bovendien ontwikkelt de techniek zich snel en komen steeds meer mogelijkheden bij. Het valt niet altijd mee de juiste keuze voor uw klant te maken. 

Ons assortiment is breed en gevarieerd. De producten worden direct bij de fabrikant ingekocht, zijn van uitstekende kwaliteit en concurrerend geprijsd. We stellen hoge eisen aan de functionaliteit en duurzaamheid van onze producten. Wij leveren aan zorgretailers, revalidatie- en thuiszorgspecialisten. Tevens verzorgen wij dropshipments voor webshops.

Altijd een geschikt zorghulpmiddel
Dankzij onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis in de branche beschikken wij altijd over de juiste producten. Ook ontwikkelen wij in samenwerking met gerenommeerde producenten innovatieve producten, zoals het Flexobed en de TurnAid. 

 

 

 

Delen: