Home > Behandelaar

Behandelaar

U behandelt uw cliënt optimaal en met deskundige zorg. Soms biedt het juiste bed net dat beetje extra. We denken graag mee.

De behandelaar

U behandelt uw cliënt optimaal en met deskundige zorg. Soms biedt het juiste bed net dat beetje extra. We denken graag mee, zodat uw cliënten zichzelf kunnen blijven, plezier behouden en de dagelijkse dingen gemakkelijk kunnen (blijven) doen.

Steeds meer zorghulpmiddelen
Het aanbod aan bedden is groot en gevarieerd. Ze verschillen in kwaliteit, functionaliteit en prijs. Bovendien ontwikkelt de techniek zich snel en komen er steeds meer mogelijkheden bij. Het valt niet altijd mee bij te blijven en de juiste keuze voor uw cliënt te maken.

Altijd een geschikt hulpmiddel beschikbaar
Wij kennen de verschillende bedden, hebben ze getest en weten veel over de toepassing ervan. Dankzij onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis in de branche beschikken wij altijd over de juiste producten. En ontbreekt een goed alternatief, dan ontwikkelen we samen met gerenommeerde leveranciers nieuwe betrouwbare hulpmiddelen, zoals het Flexobed en het Wentellakensysteem.

Bekijk ons assortiment zorghulpmiddelen.

Oplossingen

Advies nodig?
Heeft u advies nodig over het juiste zorghulpmiddel in een specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of plan een bezoek aan ons adviescentrum in Putten.

 

 

Delen: