Succesvolle Zorgtotaal 2015

Zorgtotaal is het tweejaarlijkse zorgevent waar kennisdeling en de allerlaatste ontwikkelingen en innovaties in de zorg centraal staan. Zorgprofessionals bezoeken de beurs omdat zij op zoek zijn naar de laatste actuele ontwikkelingen in de branche en nieuwe producten/oplossingen voor hun vraagstukken. Naast de fysieke beursvloer staat een actueel inhoudelijk programma garant voor een hoogwaardige kennisoverdracht met de bezoekers.

Re-Actief Zorghulpmiddelen had ook een stand op de beurs. Dit keer was gekozen om enkele speciale zorgbedden te presenteren. Het Flexobed transferbed voor prettig in en uit bed, het sta-bed voor een betere doorbloeding en het wisselliggingbed ter preventie en genezing van decubitus en lichaamspijnen. De bezoekers lieten zich graag in het bed plaatsen om vervolgens zelf te ervaren wat de mogelijkheden van de bedden zijn. Het bevorderen van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van mensen en het verlichten van de fysieke belasting van de medewerkers werkzaam in de zorg.

Re-Actief op Zorgtotaal 2015

Klik hier om naar de beurspagina van Re-Actief te gaan. En lees hier de klantcase die treffend beschrijft wat mensen ervaren wanneer zij langer zelfstandig kunnen blijven.


Re-Actief deelname Zorgtotaal beurs 2015

 

 

 

 

 

 Re-Actief deelname Zorgtotaal beurs 2015