Wandelen voor het goede doel

Het Revalidatiefonds en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren op zaterdag 20 april 2013 de derde editie van het Wandelfeest. Dit is hét wandelevenement waar mensen met én zonder beperking samen een onvergetelijke dag beleven. Beide Fondsen stimuleren deelname aan het alledaagse leven en willen ‘meedoen mogelijk maken’. Het Wandelfeest past uitstekend in deze missie.

Op Papendal (bij Arnhem) worden drie uitdagende wandelroutes van 5, 10 en 20 kilometer uitgezet. Onderweg worden de deelnemers aangemoedigd en kan iedereen genieten van zeer uiteenlopende attracties en muzikale optredens.  Het gaat om ontmoeting, zelfredzaamheid, empowerment en plezier. Iedereen kan meedoen ongeacht leeftijd en beperking. Bij de start en finish staat een groot podium, waar diverse Nederlandse artiesten een prachtig concert geven. Afgelopen jaren hebben Jeroen van der Boom, Monique Smit en Dean Saunders al op het Wandelfeestpodium gestaan. Ook bekende Nederlanders als Mies Bouwman, Lucille Werner en Annette Barlo waren aanwezig. Binnenkort worden de artiesten voor 2013 bekend gemaakt. Zeker is dat radiozender 100% NL en SBS6 presentator Viktor Brand, trotse ambassadeur van het Wandelfeest, aanwezig zijn.

Via de website van het Wandelfeest kunnen deelnemers zich  laten sponsoren door vrienden, familie, collega’s, bedrijven etc. Met dit geld wordt een bijdrage geleverd om de natuur in Nederland bereikbaar en toegankelijk te maken en te houden voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

U kunt dit prachtige initiatief ondersteunen door op zaterdag 20 april zelf mee te wandelen, maar ook door anderen attent te maken op dit mooie evenement. Kijk voor inschrijven en meer informatie op www.wandelfeest.nl.