Re-Actief

Digitale catalogus

Re-Actief biedt een breed assortiment aan hulpmiddelen. Download en bekijk het aanbod via onze digitale catalogus of bekijk online.

Productnieuws

Het nieuwste product van Re-Actief is het transferbed dat het in en uit bed gaan verlicht. Kijk op www.flexobed.com voor meer informatie.

Service aanvraag

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Meldt hier uw service aanvraag online aan en wij nemen deze direct in behandeling.Over Re-Actief

Re-Actief Zorghulpmiddelen draagt bij aan een prettiger en zelfstandiger leven, waarin voor mensen 'de beweging blijft'. En bewegen is belangrijk voor mensen omdat beweging zorgt voor mobiliteit en mobiliteit leidt tot vrijheid.

Als multifunctioneel handelsbedrijf vanuit het centrum van Nederland bedenken, leveren en onderhouden wij hulpmiddelen. Van rollator tot scootmobiel en van wandelstok tot verpleegbed. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis in deze markt vinden wij altijd de juiste producten voor de zorgretailer, revalidatie- en thuiszorgspecialist en webshop. En als wij de juiste producten niet kunnen vinden, dan ontwikkelen wij deze zelf. Het Flexobed is daar een mooi voorbeeld van waarbij wij het belang van zelfstandigheid en zelfredzaamheid voorop hebben gesteld. Gemakkelijk en eenvoudig in en uit bed met behulp van 1 druk op de knop van zitten, draaien naar liggen. Geen pijn en geen gedoe.

Re-Actief hecht ook veel waarde aan de voorbereiding en uitvoering van bestellingen. Vanuit een eigen magazijn van meer dan 1000m2 worden dagelijks producten opgeslagen en weer uitgevoerd. Onze klanten ervaren het als prettig dat zij altijd iemand direct aan de telefoon krijgen die hen kan helpen. Of het nu gaat over specifieke productvragen of het betreft de datum van aflevering, onze verkoopbinnendienst staat de mensen persoonlijk te woord. En voor wie het geautomatiseerd wil hebben, is ons internet bestelportaal uitermate geschikt. Hier kunnen klanten hun orders plaatsen en alle leveringen en facturen bekijken. Overzichtelijk en transparant willen wij graag zijn naar onze relaties.

Het team van Re-Actief blijft haar iedere dag weer inzetten voor ‘de beweging die blijft’. 

 

 

Re-Actief advies