Nadere toelichting op de garantie op scootmobielen

Beperkte garantie van 2 jaar

De structurele componenten: het platform, de vork, de stoelbevestiging en de lasnaden.
De aandrijflijn: het differentieel, de motor en de remmen.

Beperkte garantie van een jaar

Uw scootmobiel is volledig gegarandeerd voor twaalf (12) maanden van de datum van aankoop tegen materiaal- en fabrikatiefouten. Deze garantie vermindert uw rechten niet, maar breidt ze uit. Alle electronische onderdelen, zoals het controlesysteem en de batterij-opladers, hebben een (1) jaar garantie. Het onderhoud aan deze onderdelen moet uitgevoerd worden door een door Re-Actief of door de scootmobiel fabrikant erkende dealer, zoniet vervalt uw garantie.

Niet onder garantie

Deze garantie geldt niet voor zaken die misschien vervangen moeten worden door normaal gebruik (banden, riemen, lampen, vinyl, plastiek, motor borstels, zekeringen, en accu's), of door schade aan dit product door misbruik of ongeluk waarvoor de scootmobiel fabrikant of de agent van de fabrikant niet voor verantwoordelijk kan worden gehouden. Deze garantie telt niet voor arbeid of oproep.

Accu's

Accu's zijn voor zes (6) maanden gegarandeerd door de producent. Het langzame verslechten van de prestaties van de batterijen omdat ze leeg werden opgeslagen, of voor lange tijd in koude omstandigheden werden opgeslagen, of omdat ze door zwaar gebruik verslijten, is niet in deze garantie inbegrepen.

Service controle en garantie service

Garantie service kan door een bevoegde scootmobiel dealer worden gedaan. Neem alstublieft contact op met uw bevoegde scootmobiel dealer voor advies over de huidige prijs voor een service bezoek.

Vervangstukken

De beschikbaarheid van vervangstukken hangt af van de goede wil van uw dealer, niet van de fabrikant. Voor meer informatie betreffende vervangstukken, neem alstublieft contact op met Re-Actief of uw dealer.

Scootmobiel Victory XL130