Re-Actief

Digitale catalogus

Re-Actief biedt een breed assortiment aan hulpmiddelen. Download en bekijk het aanbod via onze digitale catalogus of bekijk online.

Productnieuws

Het nieuwste product van Re-Actief is het transferbed dat het in en uit bed gaan verlicht. Kijk op www.flexobed.com voor meer informatie.

Service aanvraag

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Meldt hier uw service aanvraag online aan en wij nemen deze direct in behandeling.Blog Piet van der Wal


 

Comfortabel slapenDatum: 1 August 2013

Al sinds het moment dat we op deze wereld kwamen besteden we het grootste deel van onze tijd aan slapen. Ik zie het aan mijn jongste dochter. Zij maakt graag voordat ze haar ogen dicht doet een compleet fort van haar kussen en knuffelbeesten.

Een andere kijk op hulpmiddelenDatum: 29 June 2013

Op de dag dat vastgesteld werd dat mijn schoonmoeder MS had, zakte de grond onder haar voeten weg. Wat volgde was een lang proces van acceptatie. Acceptatie van de nieuwe situatie, waarin haar omgeving haar behandelde als invalide.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden | Nick VujicicDatum: 18 January 2013

Nick Vujicic laat zien in No Arms, No Legs, No Worries, dat hij ondanks zijn handicap positief in het leven staat en juist geniet van de dingen die hij wél kan.

Uw huis is uw thuisDatum: 20 December 2012

Oost West, thuis best is een bekend gezegde dat regelmatig gehoord wordt. Toch is dit voor bepaalde groepen binnen onze samenleving niet mogelijk door een (lichamelijke) beperking. Of toch wel?

Doorbreek taboe op zorghulpmiddelenDatum: 29 November 2012

Er heerst nog steeds een taboe op zorghulpmiddelen. Het is zielig, je mag er niet mee spotten, en er is natuurlijk ook een zekere angst voor zorghulpmiddelen. Maar wat mensen vergeten...

Waar moet je op letten bij de keuze van de juiste scootmobielDatum: 25 October 2012

Waar moet je op letten bij de keuze van de juiste scootmobiel? Een kleine, middelgrote of grote scootmobiel. 3-wiel of 4-wiel? Er valt genoeg te kiezen.

De rollator gaat uit het pakket! Is dit goed of slecht nieuws?Datum: 1 October 2012

Vanaf 1 januari 2013 wordt de rollator niet meer vergoed en verdwijnt daarmee uit het pakket. Is dit nu goed of slecht nieuws voor u?